February 1, 2008

Värviprojekt

Veebruar-punane nagu armastus.

Veebruarikuu punane ese on mul juba mõnda aega tegelikult valmis. Tegemist siis minu esimese mitte-nii-väga-edeva tsa-tsa tüüpi käeketiga ja sobivate kõrvarõngastega. Materjal pärit kõik Helmehaldjast. Käeketi kinnise tegin ise. Tegelikult on helmed märksa punasemad, kui pildilt paistab. Siin siis komplekt koos. Ja siis pilt, kuidas väike abimees neid sättida aitab. Ta tahab alati mu tegemiste juures olla ja väga meeldib talle nööpide ja suuremate pärlitega toimetada. Üsna pea on mul keegi, kes helmeid nööri otsa ajaks, kui ise ei viitsi:)

Teine Isetegija projekt on ka mõjutatud sõbrapäevast ja kannab pealkirja Süda sõbrale. Selle raames valmis võtmehoidja, võtme saab südame sisse peitu panna, et ta kotis teiste asjadega ei takerduks ega nt telefoni kriibiks.

EDIT:

Siin on selle südame muster paberile kribitud nii nagu oskasin:


Heegeldasin sellist 2 tükki, omavahel ühendasin kinnissilmustega serva üleheegeldades, alt ja ülevalt keskelt jätsin lahti ja lahtijääva serva heegeldasin lihtsalt kinnissilmustega üle. Ava peab olema piisavalt suur, et võtmekimp ülevalt sisse mahuks ja all piisavalt väike, et välja ei kukuks. Võtmerõnga külge on heegeldatud paras riba, mis on alumise otsa külge kinnitatud.

3 comments:

Anonymous said...

See südame-võtmehoidja on väga armas. Lausa nii armas, et kui tohib, siis paluksin mustrit ;)
kairi32@mail.ee

saarlanna said...

Tegelikult kasutasin ühte Isetegijast kunagi leitud südame mustrit, millele lähenesin omaloominguliselt. Võin üritada midagi kirja panna.

Unistaja said...

See käekett ja kõrvarõngad on hästi ilusad (teised asjad ka muidugi, aga need meeldisid sellest postitusest kõige rohkem).