May 2, 2009

Isetegijate kohtumised

Avastasin, et kahest viimasest isetegijate kohtumisest mul pole ühtegi sõna ega pilti blogis. Viimane aeg oleks seda viga parandada.
8. märtsil õppisime me Viki juhendamisel köitmist. Mind on juba ammu tema tööd võlunud ja nüüd õnnestus ka ise ära proovida, kuidas seda tehakse. Iseenesest lihtne, kui on õiged vahendid olemas. Ja tulemus on alati omanäoline. Lisaks sobib see ka väga hästi rohelise maailmavaatega inimesele, kuna saab taaskasutust teha: kaanematerjaliks olevat sobivaid reklaamplakatite papp ja katmiseks sobivad kõiksugu kanga-, paberi-, naha- või tapeedijäägid.
Õpetaja juhendamas:
Tumevalge tööhoos:
Ja siin siis meie valmis tööd (suur sinine on minu oma):

26. aprillil juhendas meid Pisikepatsik. Plödistasime me vee, munakarbi- ja paberitükkidega ning valmisid vahvad paberid. Jällegi hea taaskasutuse teema, kuna paberit tegime munakarpidest, kaunistuseks kohvipaksu, värviliste paberite tükke, lõngajuppe jne.
Mareli tööhoos (tema oli kõige usinam):
Smile ja saarlanna:

Kaunistused peale:

Minu valminud paberid (pildid tehtud napis hommikuvalguses, aga üks on roosakas ja teine sinakas paber):

Lehekesed lähemalt:

Praeguseks kõik. Mulle on need isetegijate kokkusaamised väääga mõnusaks vahelduseks: saab korraks kodust välja, linna:), toredate inimeste sekka, lastest eemale ning alati õpib ka midagi uut ja huvitavat.

No comments: