February 26, 2011

Sõbrapäeva tagasihoidlik kaunistus

Üldiselt poes jätab mind igasugune tähtpäevade tilu-lilu külmaks, kuid jõuluks saab ikka ise kodukaunistamiseks üht-teist tehtud. Paberist lõigatud lumehelbed olid siiani aknale kleebitud. Üks päev nägin Dottie Angel´i blogis imearmast südamlikku kaunistust ja mõtlesin, et sõbrapäeva puhul võiks ju endalegi teha. Nii kaunis ja romantiline ta just ei tulnud, kuid aega võttis tegemine vähe ja natuke meeleolu ikka loovad. Eriti armsasti hõljusid nad õhtul küünlaleegi soojuses. Et väga naiselikuks ja romantiliseks kätte ära ei läheks, tegin mõned kevadeootuse kellukesed ka sisse.
Natuke lähemalt näevad välja sellised:Punased jupikesed on jõuluks saadud kinkekoti nimekaardist lõigatud. Ja et keegi ei arvaks, et ma väärtuslikke raamatuid lõun, siis ülejäänud paber on pärit sellisest raamatust:
Taolist lõikamismaterjali on mul veel, kuna sorteerisin vanaemast-vanaisast jäänud raamatuid, millest u poolte kohta arvati ka kohalikus raamatukogus, et neil endilgi sellist tulehakatust küll:) Tegemist siis peamiselt sõbralike liiduvabariikide kolhoositööd ülistavad romaanid.
Selle töö esitan ka Hubase kodu veebruari lisatööna.

No comments: