June 18, 2008

Pühapäevane kokkusaamine

Käisin minagi koos teiste saare nopenäppudega pühapäeval Mareliga koos viltimas. Väga lahedad on meie kokkusaamised. Alati saab teiste töid imetleda, veidi (käsitöö)juttu puhuda ja mis kõige tähtsam- mõne uue tehnika õppida.
Pühapäeval kõigepealt nõelviltisime ilusaid lilli ja seejärel möllasime jälle seebiveega. Välja tulid sellised kaunid värvilised õied: Ja riidetüki, villaloori, seebivee ja puupulga abil saab selliseid asju teha, meie esimesed proovilapikesed: Olen neid nuno-tehnikas asju ammu vaadanud, et kuidas neid ometi tehakse. Nüüd ma teooriat tean, kuid enamsti tuleb kõik katse-eksitus meetodil.
Tegelikult peaks seda lapikest veel puupulgaga rullima ja vastu põrandat peksma, siis saaks päris valmis, aga... Käsitööks lihtsalt ei ole aega. Peas on hulgi mõtteid, mida kõike teha tahaks, aga päeval tööl (oleks pidanud töökoha valikul sellele mõtlema, et saaks töö kõrvalt ka näppudel käia lasta:)) ja õhtuti toimetame Karliga õues, nii jäävad vaid nädalavahetuseti Karli päevased uinakud. Aga päris ilma käsitööta lihtsalt ei saa elada:) Tegelikult on mõned asjad valmis ka, eriti olen viimasel ajal olude sunnil õmmelnud, aga ka need on veel pildistamata. Ehk pikkade pühade puhul jõuan lõpuks selleni:)

No comments: