September 30, 2009

Väikseid nokitsemisi

Varsti ilmavalgust nägevale noorele härrale jalavarjud:
Papu alumise osa tegemisel võtsin eeskuju "Suurest sokiraamatust", aga tuginedes oma kogemustele, et ilma paelteta ei kipu tittedel midagi jalaotsas seisma, siis ülemise osa tegin oma pea järgi ja lisasin paelad.
Pulma minekul laenasin ema käest talle tehtud Fimo-kee. Kuna tal kõrvades auke ei ole, siis ma kõrvarõngaid ei teinud. Nüüd kulusid need aga ära ja õnneks oli neid Fimo-kuulikesi veel. U 10 minutiti enne kodust lahkumist sai poistega tööriistade ja materjalide pärast võisteldes valmis kõrvarõngad:
Ja ühele bussisõidule linna võtsin kaasa heegelnõela ja sõrmusepadjast ülejäänud lõngatutsaka, lihtsalt, et midagi nokitseda. Tuli mobiilikott mu uuele ilusale mobiilile. Peaaegu sai bussisõidu jooksul valmis ka, aga muidugi takjakinnise panemiseni läks hulk aega. Mingit kaunistust tahaks ta ka, aga praegu jääb nii, nagu on.

Käsil on hetkel päris palju, vaja ju talvehooajaks valmistuda (praeguste ilmadega tundub, et ikka jäin hiljapeale) ning lisaks on valmimas minu senini mõõtmetelt ja materjali kaalult suurim asi. Reedeks peaks valmis saama.

No comments: